Izskanējušas jaunas ziņas par savulaik tik populāro dziedātāju Lindu Leen; “Par to jau runā teju puse Latvijas”

Linda Leen ir Latvijas dziedātāja un modes dizainere, dzimusi 1979. gadā Cēsīs. Viņa uzsāka mūzikas karjeru Latvijā un ir pazīstama ar savu spēcīgo vokālo talantu. Linda Leen ieguva atzinību par savu debijas albumu “Let’s Go Insane”, kurš iznāca 2000. gadā.

Šis albums ieguva dažādas mūzikas balvas un apbalvojumus, un viņa tika atzīta par labāko dziedātāju.

Pēc pirmā albuma izdošanas viņa piedalījās dažādās mūzikas projektos un sadarbojās ar citiem māksliniekiem. Viņa izdevis arī vairākus citus albumus, tostarp “Chameleon” un Ziemassvētku albumu “Ziemasskaņas”.

Linda Leen ir bijusi dažādās attiecībās, tostarp ar dīdžeju un raidījuma “Prāta Banka” vadītāju Eduardu Švānu un politiķi Edgaru Jaunupu.

2016. gada nogalē viņa izdeva trešo soloalbumu “Digital Church”, kura dziesma “Beyond Velvet Skin” un videoklips izraisīja kontroverses Valmieras Sīmaņa luterāņu draudzē.

Linda Leen ir atpazīstama personība Latvijas mūzikas nozarē un ir ieguvusi daudzus cienītājus un mūzikas balvas savā karjerā.

Lasi arī: 2 vienkārši veidi: kā atgriezt sniegbalto krāsu zeķēm, T-krekliem un krekliņiem

Nesen dziedātāja Linda Leen apmeklēja filmas “Bezkaunīgie” pirmizrādi kopā ar vienu no tās galvenajiem aktieriem… un tad aktlājās šāds pavērsiens…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment